Ydelser

-          Kalkspredning:

o   Vi har i 2020 beskæftiget os med tildeling af kalk ud fra GPS jordprøver. Den nye spreder har også mulighed for spredning af kalk på op til 24 meter.

-          Jordbearbejdning

o   Fræsning tilbydes med 5,7 meters fræser, udstyr for græssåning

o   Alle andre former for jordbehandling tilbydes, pløjning, dybdeharvning, klargøring til såbed.

-          Roearbejde

o   Vi kan hjælpe med håndteringen af roerne fra de sidder i jorden, til at de ligger klar skåret/raspet ved siden af fodervognen. Alt lige fra Optagning, frakørsel, rensning og skæring af roerne med en roeskærer skovl til gummigeden, velegnet til sammenensilering.

-          Overlæsningsvogne (majs, græs, roer og kartofler)

o   Vi har i 2020 investereret 2 nye ACJ vogne, med henblik på frakørsel af bl.a. majs, så vi kan læsse direkte over i lastbiler. Den ene vogn er udstyret med hjultræksaksel, særdeles velegnet til at få majsen hjem i vanskeligt føre. Vi har tre af disse vogne.

-         Majsrensning

o   Vi har i 2020 investeret i 2 majsrensere. Tildeling af frø med såskær for sikker fremspiring, og mulighed for flydende gødning.

-          Snitning

o   Maskinparken tæller 3 stk. Claas Finsnitter med 8 rækket helsædsmajs/kolbemajsbord, pickup og helsædsbord til direkte snitning.

-          Entreprenør

o   Vi har 2 stk. gravemaskiner med div. gps udstyr, og disse bruges især til etablering af søer, minivådområder, nedbrydning m.m.

o   Vedligeholdelse af grusveje, markveje m.m.

o   Knusning af beton og sortering af jord udføres, forskelligt slags knust beton, jord m.m. haves på lager

-          Transport

o   Til sæson 2020 fik vi i foråret en 40 m3 gylletrailer til lastbilerne, så vi dermed også kan tilbyde gylleflytning med lastbil og kørsel til buffertank

Back to Top